Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

keszpont

szexi milf

szexi milf

HOGYAN FORRÓSÍTSUK FEL A HIDEG TÉLI ESTÉKET?

2017. február 16. - szeximilf

Fürödjünk együtt!

Mindenki rohan, próbálja utolérni magát feladatainak végeláthatatlan listájában. Munka, család, gyerekek, különórák, szülők/nagyszülők, főzés, mosás, takarítás, ezermesterkedés. És még sorolhatnánk. 

 

Végezzük feladatainkat, mert muszáj, de közben alig van energiánk. Ilyenkor télen mi is kicsit „megfagyunk”, még mindig sötét és hideg van, nem kapunk elég D-Vitamint a nap sugaraiból. Legtöbben ilyenkor egyébként is négy fal között ülünk és dolgozunk. Nem csoda tehát, ha a legegyszerűbb teendőinket is nehezebben látjuk el, aktivitásunk alsó szintjén tekergünk. A karácsonyon és a szilveszteren túl vagyunk, újra dolgozni kell, és milyen messze van még a tavasz... Ennek ellensúlyozására tökéletes ötlet egy nyaralás beiktatása Miamiba. De ha nem vagy te „A” híres celeb, valószínűleg más testi és lelki felüdülés után érdemes nézelődni. Wellness-eljünk minél többet, amikor csak tehetjük. És mivel minden hétvégén erre valószínűleg nem lesz lehetőséged, álljon itt a világ legegyszerűbb, ám annál intimebb gondolata. (Nem, nem a TV-re gondoltunk :))

INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu 

Te mikor ültél be pároddal egy forró kád vízbe közösen utoljára?

 

Fürödjünk együtt! 

A közös fürdőzés nagyon intim élmény lehet mindkettőtök számára, elengedhetitek a hétköznapok stresszjét és közösen relaxálhattok. Illóolajokkal, gyertyafénnyel és kellemes zenével megfűszerezve a légkör igazán meghitté varázsolható. Lehet játszadozni a kedvenc vízálló játékotokkal, vagy egyszerűen egymás testének érintését élvezni. Rendkívül izgató tud lenni, amikor a fülledt párás levegőben meztelenül érzitek a másik rezdüléseit, és egy igazi aromaterápiás élményt varázsolhattok otthonotokba.  

 

A vizuális élmények amúgyis abba az irányba hajtják ilyenkor az embert, hogy minél tovább kitartson élvezetében, így minden férfi embernek javasolt ez a program! A hölgyek pedig ilyenkor imádják, ha a társuk pl. egy fürdőszivaccsal átmasszírozza testét. A teljes testi érintkezés, a finom bőr puha izgatása még a legnehezebb napokban is a problémáink elengedését és a pillanat élvezetét eredményezi. A világot kizárod, ti ketten maradtok. Lelki és fizikai táplálkozás.

 

Ennél még sokkal több előnye lehet a közös fürdőzésnek!

 

Fürödjünk együtt! 

Kiléptek a rutinszex monotonitásából, hiszen teljesen más az atmoszféra. A változtatás pedig hosszabb távon is megelőzheti az intimitás elmúlását, mert a rugalmasság minden kapcsolatnak jót tesz. Kipróbálhattok új pozitúrákat is, amik eltérnek az ágyban megszokottaktól, hiszen a kád vagy a zuhany kevésbé puha és kényelmes, így sokkal több fantáziát és cselekvést igényel. És (!) – ha zuhany alatt csináljátok - nem kell egyből papírzsebkendőkért kotorászni! Ezért már megéri, na ugye!

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu

Mindenki jó kapcsolatban szeretne élni, és mindenki azt szeretné, hogy szeretve érezze magát. Segítsük egymást!

 

A szexuális élet jó megélése, és annak fenntartása egy hosszútávú kapcsolatban a boldogság egyik kulcsa. Úgyhogy ne nagyon gondolkozzunk, ma este is lehet együtt relaxálni - a kádban vagy a zuhany alatt kényeztetni egymást.  

 

Fürödjünk együtt!

Ha jelenleg nincs társad, vagy távol van, kényeztesd magad! Szüksége van rá mindenkinek, kortól és nemtől függetlenül. Válassz egy kedvenc masszírozó eszközt (Hölgyek ITT, Férfiak ITT), amely a te testi igényeidnek a legmegfelelőbb (rengeteg 100%-ban vízálló játékunk van). Engedj meg magadnak egy kis wellness-t az otthonodba. Mert így szebb az élet!

 

Fürödjünk együtt!

Ha pedig jobban fel szeretnél készülni a közös fürdőzésre, válogass termékeink között! Vibrációs fürdőrózsa, vízálló női izgató, vízálló párvibrátor, vagy egy szemfedő felerősíti az élményeket. Masszázs a testnek, masszázs a léleknek!

 

Webáruházunkhoz kattints ide: www.intimpillanat.hu

Kövess minket facebook-on: www.facebook.com/intimpillanat

A bejegyzés trackback címe:

https://keszpont.blog.hu/api/trackback/id/tr7012265112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása