Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

keszpont

szexi milf

szexi milf

Ingyendugás nincs.

A szexnek ára van. Minden esetben.

2017. augusztus 10. - szeximilf

Elkezdett foglalkoztatni a kérdés, hogy vajon létezik-e un. „ingyen” dugás? Arra jutottam, hogy igazából nem. Igen, sajnálatos - be kell lássam -, de elmondom, szerintem miért.

 

Minden cselekvésnek következménye van, és a maga nemében a „nem-cselekvés” is egyfajta cselekvés. Tehát következménye van annak is, ha valakivel testi kontaktusba kerülök, és annak is, ha nem.

 

Vannak enyhe, „bevállalhatónak” tűnő következmények, ilyen lehet egy egyéjszakás kaland fiatalon, mindenféle kötődés nélkül. De ha nem kezdünk el ráébredni a kötődés fontosságára, akkor a végén egyedül maradunk. Így aztán hosszabb távon semmi sincs ingyen, pláne nem a szex. Se férfinek, se nőnek. Egy férfi sem fog tudni hosszabb távon megtartani női lényt – bármekkora bika az ágyban -, ha nem ad másfajta értéket is a kapcsolatba. Ez igaz a nőkre is. Lehetsz a világ legcsodálatosabb szexistennője, ha nem adsz „otthon melegét”, el fogod veszíteni a pasidat. Ezen a ponton engedjétek meg, hogy korrigáljak. Ingyen dugás addig a pontig van, amíg az ember szerelemes, és a hormonok bolondját járatják vele.  Ez a kapcsolat intenzitástól függően tart három hónapig, maximum hatig. Azután bekapcsol az ember esze, és ha azt látja, hogy a másiktól nem kap semmit, előbb-utóbb nemet fog mondani. A következmény pedig nem marad el, mert mindenkinek egy élete van, és ha mást nem is fektetett bele a dologba, az idejét mindenképp – ezt pedig nem kaphatja vissza. Felesleges dolgokba pedig nonszenszitás lenne bárkinek is invesztálni. 

Mivel az élet egyszerre nagyon rövid és hosszú is, és nem leszünk örökké 20 évesek sem, ezért előbb-utóbb szembe kell néznünk az életünkkel, és el kell döntenünk, hogy mi fontos. A döntésünk mellett ki kell tartanunk, és eszerint fogjuk leélni az életünket. Mindezek felett azzal is kell számolnunk, hogy minél több és nagyobb pofont kapunk korábbi próbálkozásaink során, annál kevésbé leszünk nyitottak új párkapcsolatokra, annál inkább bezárkózunk. Egy nagyszülő is minél idősebb, annál többet fog szüleiről mesélni az unokájának, mert minél idősebbek vagyunk, annál inkább azok az emberek számítanak, akikhez szorosan kötődünk, akik kísérték életünket.

Ez persze nem jelenti azt, hogy 40 évesen nem találhat rám a szerelem, de könnyebb, ha tudatosan a megfelelő embereket értékelem, és megdolgozom azért, hogy szerethető és elfogadható legyek. És ez soha nem késő, miért is lenne az?

Ezen a ponton pedig különböző döntéseket lehet hozni. Friss kapcsolat esetén, ha nincs kötődés, nincs szeretet, akkor valószínűleg kevésbé fogom az embert értékelni, hiszen nem is ismerem igazán, nem látom a különleges értékét. Ha a társam egyben barátom is, akkor nem a hibáit kezdem el keresni, elkezdem figyelni az értékeit. Mert tudom, hogy fontos számomra. Továbbá önző vagyok, és nem szeretnék egyedül maradni :).

És ha elég tapasztalt vagyok, tudom azt is, hogy egy következő kapcsolatba is csak magamat tudom cipelni, és - mint tudjuk - a problémák elől nem lehet elmenekülni, mert az élet küldeni fogja sorra a pofonokat. Ilyen szinten hihetünk a karmában, a kapcsolataink pedig tükröt állítanak elénk – újra és újra. Nehéz beismerni, de ha egyszer megtesszük, akkor könnyebb lesz az élet. Mert mindenki a saját életének a kovácsa. Mindenki.

A legnagyobb probléma talán az, hogy ilyesmire senki nem tanította a mi generációnkat. Tisztelet a kivételnek, de többségünket az iskola a lexikális tudásra, az utca pedig arra tanította, hogy küzdeni kell, ha előre akarsz jutni az életben. Ezért nincs is mit csodálkozni a rengeteg szinglin.  Előbb-utóbb pedig mindenki elfoglalja magát munkájával, a hobbijával, hogy legalább társadalmi szempontból értéket képviseljen. Arra nem tanít senki, hogyan értékeljek egy másik embert - hosszú távon.

Ha egy ideje nem működik a szex két ember között, akkor azt nem szabad elvárni, követelni. Végig kellene gondolni, hogy mit kell tegyek, mit kellene adnom, hogy működjön.

Nem „lecserélni” kell az embert, hanem azt keresni, hogy ÉN mit tehetnék, hogy helyreállítsam a kapcsolatot. Nehéz ügy, mert van, amikor a másik még nem tart ott. De türelmesen megvárhatom, hogy eljusson odáig. Mégpedig azért, mert ha ezt nem teszem meg érte, és tovább állok egy „tökéletesebbet” keresni... Hát van egy rossz hírem. Nem lesz tökéletes. Legfeljebb egy elég jót találhatok - ha még nyitott vagyok rá – és egyidejűleg olyan embert találok, aki szintén elég nyitott még egy társ elfogadására. Semmi több.

A szexnek tehát ára van. Minden esetben. Nincs olyan, hogy „megúszom a következményeket”. 

 

És hogy mi kell egy kapcsolat működtetéséhez, nagyon egyszerű: mindkét oldalról a másiknak szebb élet. Érték. Értéke pedig csak annak lesz, aki hozzátesz a másik „jólétéhez” – anyagilag, lelkileg és fizikailag. Férfi is, nő is amit tud. Értéke annak van, amitől jobb életet élhetek, mint amit egyedül élnék. Ha szabad kezet kapok a szükséges megtapasztalásaimhoz, és társam biztos pontként kíséri életem. Az „értékek” ára pedig nem az, hogy közben elveszítem a személyi szabadságomat. Nem elvárni kell, hanem adni kell, és meg kell figyelni, hogy mit kapok cserébe. Mivel azonban ez hosszabb folyamat, érdemes egymással kommunikálni és (!) sok-sok türelmet gyakorolni.

Szomorú látni, de a mai világban egy nő magának szül gyereket, esetleg szuper karriert fut be, és egy idő után már nem is akar társat maga mellé. Egy férfi előbb-utóbb megtanul főzni, mosni, takarítani, vagy ha megengedheti magának, akkor megfizet néhány nőt erre a célra. Sőt akár feleséget is vásárolhat magának. De az sosem lesz olyan, valljuk be.

Mivel nincs olyan, hogy késő, ezért olyan sincs, hogy nem bocsátok meg, hacsak nem követett el olyan dolgot, amely emberileg elfogadhatatlan számomra, amivel etikai szinten nem tudok elfogadásba kerülni. Ugyanis nekem jobb, nekem könnyebb, ha megbocsátok.

 

A szeretet erősebb, mint a harag. Ha van megértés és elfogadás. Nekem speciel viszonylag rövid a listám válóokok tekintetében. Miért? Mert így döntöttem. Kész, pont.

 

 

Olvasd el ajánlott bejegyzéseinket is! Gondolatok szex, erotika, érzelem, párkapcsolatok vonatkozásában.

Webáruházunkat itt találod: www.intimpillanat.hu  Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

Kövess minket! 

Facebook: www.facebook.com/intimpillanat

Twitter: www.twitter.com/intimpillanat

Instagram: www.instagram.com/intimpillanat

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keszpont.blog.hu/api/trackback/id/tr5812733596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása