Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

keszpont

szexi milf

szexi milf

A SZEXJÁTÉKSZEREK FELSZABADÍTÓ EREJE

2017. február 16. - szeximilf

szexualitás

 

A tudás a kielégítő szexuális élet receptje. A szexuális játékok használata segít a saját testtudatod, saját szexualitásod jobb megértésében és megismerésében, és általánosan nyitottabbá válsz a szexualitás vonatkozásában.

 

Neveltetésünk és a kulturális elvárások, amelyben felnőttünk kialakítják nyitottabb vagy szégyenlősebb hozzáállásunkat testi működésünk, vágyaink és összességében szexualitás vonatkozásában. Az önszeretet mindenkinek meg kell tanulnia, hogy egészséges felnőtt életet tudjon élni. A fizikai és lelki egészségünkhöz az aktívan jól megélt, kielégítő szexuális élet épp úgy hozzátartozik, mint az, hogy egészségesen étkezzünk és sportoljunk.

Egy szexjátékszer beszerzése a legkézenfekvőbb módja testünk és vágyaink megismerésének és elfogadásának, vagy esetleges szégyenérzetünk leküzdésének. Nézzük miért?

 

1. A játéknak ereje van

vibrator

vibrátorokatmaszturbátorokatizgatókat előszeretettel hívjuk játékszernek. Mert tulajdonképpen erről van szó, önmagunkkal vagy partnerünkkel játszunk, hogy örömet szerezzünk magunknak vagy társunknak. És ha játék, akkor az vicces, felszabadító és felfedező. Ezek az eszközök pedig pontosan erre lettek kitalálva. Használatuk során megtanulsz a testedre és a szexualitásodra olyan szemszögből tekinteni, ami felfedezésre érdemes.  Ez pedig pontosan az ellenkezője annak, amit a kultúránk tanít, miszerint a testünk és annak működése takargatni való. (Termékek >>)

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu

2. Minél jobban ismered a tested, annál jobban tiszteled azt

A szégyenérzet egy meglehetősen negatív érzés, amit - ha a saját testünkről van szó - próbálunk elkerülni és akár tagadásba is átmehetünk. Ez aztán különböző lelki problémákat okozhat, például sok nő még a nőgyógyászának sem meri a gondjait nyíltan elmondani. Egy szexjátékszer azonban segít megismerni az emberi test működését, mégpedig egy igen intim szinten. És ha szabad a testünkre gondolni, és értékelni azt, akkor könnyebb lesz vigyázni is rá. (Termékek >>)

 

3. A szexjátékszerek olyan izgalmi állapotot tudnak létrehozni, hogy elengedd a gátlásaidat

vibrátorok és izgatók pontosan erre a célra készültek, és a jók, tényleg nagyon jók abban, amit csinálniuk kell. Azon személyeket is, akiknek szexuális szégyenérzete akadályt jelent az orgazmus elérésében, az izgató eszközök olyan felfokozott ingerhatást tudnak létrehozni, mely elegendő a kontroll elengedéséhez és az öröm megéléséhez. Ha félre tudsz vonulni úgy, hogy tudod, nem nyit rád senki, akkor nincs szégyen, nincsenek gátlások, viszont van fantázia és van kíváncsiság.

Az öröm megélése közben megláthatod és megtapasztalhatod, hogy mi szép benned, és hogy neked is egy megismerésre, szeretetre érdemes gyönyörű tested és lelked van.  Ezen felül sok játékszer elvégzi helyetted a „munkát”, elég hátradőlni, relaxálni és önmagadra fókuszálni. Szexjátékeszközök így segítenek neked felfedezni mindazt, amire a tested képes. (Termékek >>)

 

 

4. A szexjátékszerek növelik a fantáziádat

Az eszközöket kedved szerint használhatod, melybe egy kis fantázia is belefér, és ez egy nagyon izgató dolog lehet. Az egyedülálló szexuális fantáziáink és vágyaink azok, amiktől olyan érdekesek és egyediek vagyunk. A fantáziádnak utat engedve felfedezheted, hogy ki vagy te, mint egy szexuálisan aktív egyén, mire vágysz és mit próbálnál ki társaddal.

Ha sosincs lehetőséged elképzelni, hogy mire vágysz igazán szexuális értelemben, amikor egyedül vagy, valószínűleg párban sem lesz túl sok ötleted, ami egy meglehetősen egyhangú szexuális életet eredményezhet. (Termékek >>)

 

5. Párok esetében javítja a kommunikációt és növeli egységélmény megélésének lehetőségét

A szexuális segédeszközök segíthetik a szexuális repertoárotok kiszélesítését, ami hosszabb távon egy egészséges szexuális élet fenntartásában kiemelkedő szerepet kaphat. Ugyanakkor nagyon fontos partnered határainak elfogadása, így ha ő félénkebb vagy szégyenlősebb, nem célszerű egyből egy vibrátorral a kezedben megjelenni, hanem érdemes megelőző beszélgetéseket folytatni a témáról. Hiszen, aki még nem használt ilyen jellegű játékszert, eleinte lehet, idegenkedik tőle. Ezért érdemes elmondani, hogy miért próbálnál ki bármilyen izgatót, vibrátort, párvibrátort, szexi fehérneműt vagy bármilyen más eszközt társaddal. Mi az, ami téged érdekelne és mit szeretnél csinálni az eszközzel. Ez tulajdonképpen a szexuális kommunikáció lényege, ami nem csak az szexuális életre vonatkoztatva fontos, hanem a kapcsolatok működésére összességében is. És párod is kíváncsi a lelke mélyén, ebben biztos lehetsz! (Termékek >>)

 

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu

6. A szexjátékszerek segítik tested felfedezését és annak elfogadását

Ha azon aggódsz, hogy néz ki a tested, és a párod mit szól hozzá, elég nehéz lesz az együtt töltött intim pillanatokat örömtelinek megélni. Olyan kultúrában élünk, ahol azt tanultuk, hogy a külső a legfontosabb, de ha egy szexjátékkal fel tudod fedezni, mi okoz örömöt a testednek, akkor a fókuszt át tudod helyezni a külsőségekről egy sokkal fontosabb tényezőre: hogy milyen érzést élsz meg. Ha játékosan segítesz magadnak, hogy a tested jól érezze magát, azzal segítesz a lelkednek, hogy jobban el tudd fogadni a tested, azaz meg tudod látni és át tudod élni önmagadon a szépet és jót. És hidd el, a társad imádni fogja, ha látja, milyen örömteli neked az együttlét élménye, és nem az fogja érdekelni, hogy harminchatos-e a méreted. (Termékek >>)

 

7. A játék azzal a tudással és önbizalommal ajándékoz meg, hogy megtanulod azt kérni a társadtól, ami neked jó 

Talán hallottad már a mondást, miszerint, ha olyan szexuális élményt szeretnél, ami neked jó, meg kell tanulnod kérni. Sokak számára a fő probléma, hogy nem tudják, mit is szeretnének igazából. És ha te nem tudod, mit szeretnél, hogyan találhatná ki társad helyetted? A tudás a kielégítő szexuális élet receptje. A szexjátékok segítenek felfedezni, hogy mire indulsz igazán be. Otthon, egyedül bátran kipróbálhatod a játékod legkülönbözőbb használati formáját és a legkülönbözőbb pozitúrákat. Ha pedig sikeres volt a felfedezésed, képes leszel partneredet vezetni, hogy megtanulhassa, hogyan tud neked igazán örömet szerezni. (Termékek >>)

 

8. Növelik a szexuális étvágyat

Egy régi felfogás szerint a szexjátékszerek, és azon belül kiemelten a vibrátorok, csökkentik a társsal létesített szexuális együttlétek örömélményét. De ennek pont az ellenkezője igaz. A rendszeres maszturbálás és a szexjátékeszközök használata ugyanis növeli a szexuális működést és étvágyat, ezen felül még az orgazmus minőségi élményét is fokozza társas aktus közben. Még egy érdekesség, hogy a szexuális működés olyan, mint egy izom – minél többet edzed, annál erősebb lesz! (Termékek >>)

 

9. Használata az önszeretet aktusa

Ha szereted magad, ügyelsz a fizikai és lelki egyensúlyodra. Az önkielégítés az önszeretet aktusa. Megérdemled. Sűrűn. Ahányszor csak szeretnéd. (Termékek >>)

 

Jó felfedezéseket és önmegismeréseket kívánunk!

 

Webáruházunkhoz kattints ide: www.intimpillanat.hu

Kövess minket facebook-on: www.facebook.com/intimpillanat

A bejegyzés trackback címe:

https://keszpont.blog.hu/api/trackback/id/tr4112265072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása