Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

keszpont

szexi milf

szexi milf

5 PÓZ, MELY A NŐKET ÖRÖMTELI SIKÍTÁSRA KÉSZTETIK

Rengeteg olvasmány kering a legjobb módszerekről, itt azokat a legélvezetesebb pozitúrákat gyűjtöttük össze, amelyek során leginkább érintheted a nők különféle erogén zónáit. Ezért ezek a pózok azok, amelyekkel elérheted, hogy a nő sikítsa a neved és

2017. február 14. - szeximilf

sikitok

Férfinek lenni könnyű, elég egy jó nőre gondolni, és máris elindulnak a biológiai folyamatok. Egy kis dörzsölgetés, és meg is van az élmény. Gyakorlatilag ingerlésre bekövetkezik az orgazmus. Akár érzelmek nélkül is automatikusan, egy pusztán mechanikus folyamat eredményeképpen. Nők esetében az orgazmus azonban nem jön ingerlésre automatikusan. Ha lelki tényezők rendben vannak, akkor is mindenféle mozdulatra és segítségekre van szüksége, hogy bekövetkezzen a „csoda”. Rengeteg olvasmány kering a legjobb módszerekről, itt azokat a legélvezetesebb pozitúrákat gyűjtöttük össze, amelyek során leginkább érintheted a nők különféle erogén zónáit. Ezért ezek a pózok azok, amelyekkel elérheted, hogy a nő sikítsa a nevedet, csúcsra jusson, és (!) hogy újabb körért epekedjen.



1. Misszionárius póz

misszionárius

Most lehet csalódott vagy, mert talán ez a világ legtradicionálisabb pozitúrája, de ennek oka van, mégpedig az, hogy igen hatékony. Ily módon érintkezel ugyanis a nő csiklójával, ami, mint tudjuk az a pont, ami tuti hozza a sikert. További előnyei, hogy ebben a pózban egész testfelületetekkel érintkeztek egymással; közben csókolózhattok, vagy mélyen egymás szemébe nézhettek. És minél több erogén zónáját tudod együttesen érinteni, annál biztosabban jön az eredmény. Ezen felül a pozíció mély behatolást biztosít, és még megtermékenyítés szempontjából is előnyös. Úgyhogy elég tuti módszer.

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu



2. Lovagló póz

lovaglo

Nem véletlenül olyan közkedvelt ez a póz, hiszen ez annyira stimuláló egy nő számára, hogy egész egyszerűen muszáj csinálnia. A nő felül van, feléd fordul a tekintetével, és megmutatja, hogy tud lovagolni. Ebben a helyzetben tudja leginkább kontrollálni a mozgását aszerint, ahogy azt ő a legjobban élvezi. Te eközben simogathatod és csókolgathatod a nő kebleit vagy mellbimbóit, vagy egyszerűen csak hátradőlhetsz és élvezheted a műsort. Nem muszáj azonban hagynod, hogy végig egyedül végezze a munkát, egyrészt, mert baromi fárasztó és megfelelő combizomzat szükségeltetik hozzá, másrészt mert, ha kezeiddel segíted csípőmozgását fel-le, előre-hátra, hamarabb eljuttatod a csúcsra. És még egy előnye van, a nő ilyenkor kiélheti dominanciára való hajlamait is. Akár le is foghatja a partnerét, miközben lovagol rajta. És mely férfi ne élvezné, amikor látszólag kiadja egy pár gyönyörű pillanat kedvéért a kontrollt a kezéből!



3. Kanálpóz

kanal

Egy nagyon intim póz, amikor kvázi hátulról történik a behatolás, miközben az oldalatokon fekszetek. Tökéletes romantikus élmény is egyben, hiszen közben nagyon közel vagytok egymáshoz. Át tudod ölelni társad, miközben belé hatolsz - gyakorlatilag az ölelkezés és a szeretkezés ötvözete. Ennek a póznak is nagy előnye, hogy közben a nő több erogén zónáját is eléred, így kezeiddel vagy csókjaiddal segítheted, hogy igazán lázba jöjjön.

 

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu



4. Kutyapóz

kutyapoz

Az emberiség történetében férfi számára talán nincs vágyottabb szexpozitúra, mint a kutyapóz. Eléd tárul párod csodálatos feneke, és tudod, hogy ez most a tiéd lesz. Ilyenkor úgy élhetitek meg az aktust, mintha igazi pornófilmben szerepelnétek. A férfiak azonban a kamerákról fantáziálgatás közben, segíthetik női partnerüket, hogy számukra is jó legyen az élmény. Ami ez esetben például, hogy a kezeiddel kinyúlsz a nő lába közé és izgatod a csiklóját is, miközben férfiasságodat ki-be tolod. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a nő valamilyen szinten csak szimulál, hogy legalább neked jó legyen.



5. Falhoz támasztva

falhoz

Ez is egy igencsak férfias szexpóz, mely során megmutathatod, milyen erős vagy, a nő pedig elalélhat a férfias erődtől, hogy nemcsak meg bírod tartani, de még mozogni is tudsz közben. Van annál férfiasabb, mint hogy megemeled a nőt, aki - miközben tolod neki a falnak - lábaival körülöleli csípődet? Lehet, eleinte furcsa, de ha sikerül mindkettőtök számára jól csinálni, annyira fogja élvezni, hogy legközelebb lehet saját maga fogja kérni. Figyeljetek eközben arra, hogy ne csak hátradőlve relaxáljon a hölgy, hanem a csípőjét mozdítsa feléd, a lábaival öleljen erősen körül, utána pedig szépen lassan jöhet a behatolás, hogy felrobbanjon a gyönyörtől.

 


Az élmények és örömök fokozásának innentől már csak a fantáziád szabhat határt. Egy plüss bilincs, egy cirógató, vagy egy mellemelő szett nyitott tangávalcombharisnyával és harisnyatartóval egészen biztosan beindít téged is és párodat is. Egy párvibrátor vagy egy csiklóizgató pedig még tovább fokozhatja a látványt is és az élményt is. A különleges szexpárnák segítik a különböző pozitúrákhoz a kényelmes behatolást, hogy az élmény tényleg örömteli és fájdalommentes legyen. A nőnek így könnyebb lehet az orgazmushoz eljutni, a férfi pedig szerencsésnek érezheti magát, hogy megismerheti a női test gyönyörű rejtélyét. 

Webáruházunkat itt találod: www.intimpillanat.hu

Kövess minket facebook-on: www.facebook.com/intimpillanat

A bejegyzés trackback címe:

https://keszpont.blog.hu/api/trackback/id/tr5312258036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása