Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

keszpont

szexi milf

szexi milf

Mi kell a nőnek?

2017. március 01. - szeximilf

Férfi. Döntés. És vibrátor. Ezzel rövidre zárhatnám a dolgot, de mivel nem ilyen egyszerű, így még írok pár gondolatot.

 eda89922ac143a288cd9f2a175cb7f92.jpg

Foto: Catwoman

A nők alaptermészetüknél és neveltetésüknél fogva, elsődlegesen megfelelni szeretnének. „Elég jók” akarnak lenni. Szeretnének sikeres és erős „supergirl”-ök lenni, de közben szexi cicák és gyámoltalanok is, akiket az erős férfi megvédhet a világtól. Továbbá a nők hisztisek, és baromira akaratosak. És ha egyszer fejükbe vettek valamit, akkor férfi legyen a talpán, aki ezt elviseli. Tudom.

 hugh-jackman-as-wolverine.jpg

Foto: X-Men Apocalypse

 

A férfiak erősek és sikeresek szeretnének lenni, és szeretnének maguk mellé egy kedves, csinos, elfogadó, a férfire mindig és minden körülmények között „hősként” tekintő, ezen felül minél fiatalabb hölgyet. Ja, és legyen okos, álljon meg a saját lábán (= ne jelentsen nagy anyagi terhet), ne legyen gyereke, és még sorolhatnám a mai társadalom elvárásait.

 

Itt csúsznak el a dolgok.

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu 

Termékek igényes férfiaknak és nőknek!

 

Vegyünk egy férfit és egy nőt, akik szerelembe esnek. Feltételezhetjük, hogy a rózsaszín szemüveg 1-3 hónapig fent marad mindenkin és fizikailag is megélik ezt a csodát. Feltételezhetjük továbbá, hogy találtak a kémián túl további csodálni valót a másikban. De idővel a szemüveg egyre kevésbé rózsaszín, egyre szürkül, a szerelem elmúlik, és elkezdjük látni egymás hibáit. Se a nő, se a férfi nem elég tökéletes. Elegünk lesz a másikból, és azt gondoljuk, ennél már egyedül is jobb. Ezért tovább megyünk a mezőn, hátha kifogunk egy jobbat – mintha kukoricát szednénk. Mert a tökéletes kukoricát, a tökéletes párkapcsolatot keressük, hiszen jogunk van hozzá, hiszen tökéletes partinak látjuk magunkat. Ahogy telik az idő azonban belátjuk a kukoricatábla végéhez közeledve: mi sem vagyunk olyan tökéletesek - hol mi szakítunk, hol velünk szakítanak. Mígnem végül magunkra maradunk. Egyedül. Kivéve, ha egy „tökéletlenül jó” kapcsolat mellett döntünk.

 

De a nők akkor is hisztisek lesznek, ha a feje tetejére áll a világ. Ha másért nem, akkor azért, mert minden hónapban nekik kell menstruálniuk. A férfiaknak pedig jogaik vannak, hiszen jó eséllyel több pénzt visznek haza. Ha meg nem, akkor meg az lesz a baj. És előbb-utóbb hol egyiknek, hol másiknak elege lesz a hisztiből vagy a jogokból. Pedig, ha magunkba nézünk, igazából azt látjuk, hogy nem szeretnénk egyedül maradni. Csak reménykedünk, hogy van jobb. Talán még azt is gondoljuk, hogy minek törődjek én egy idegennel, nem az én problémám. A tökéletes szerelemre vágyunk, mert jogunk van hozzá, és mert ezt láttuk a mesékben is. Ami van, az pedig éppen nagyon nem az, és éppen nagyon értéktelen, vagy túl sok felelősség. Ezért tovább állunk ahelyett, hogy szembe néznénk a problémákkal és megoldanánk azokat. Közösen. Mert ehhez két ember akarata kell, egyébként nem fog menni. De ha valaha volt szerelem, szeretet, akkor megoldásnak is kell lennie. Hozzátartozik, hogy igazából nem sok megbocsáthatatlan dolog van, ha hosszabb távon tudjuk látni a következményeket, és ha van kötődés két ember között.

 

Ha tudjuk, hogy összességében szebb az élet a másikkal, mint nélküle, ha látni tudjuk benne a jót minden körülmények között, még akkor is, amikor társunk a legidegesítőbb ember a Földön, akkor tudjuk látni az értéket abban, amink van.

 

kintsugi2.jpg 

Kicsit képletesebben kifejezve, ha van egy kedvenc vázánk, ami eltörött, akkor azt vagy kidobjuk a kukába, vagy megragasztjuk. És utóbbinál is van több lehetőségünk. Megragaszthatjuk olyan színű ragasztóval, mint a váza eredeti színe, vagy megragaszthatjuk pl. arany színnel is. Ha van olyan értékes. És ha van időnk, akaratunk kivárni, hogy a hegek begyógyuljanak, a ragasztó megszáradjon. Ez a mi döntésünk. Azonban tudatosítanunk kell magunkban, hogy minden döntésünk kihat a külvilágra, és reakciót vált ki környezetünkben. Környezetünk látja, hogy milyen döntéseket hozunk, hogyan cselekszünk, és ez alapján ítél meg. Kevesen látják az egyéni besérüléseket, a jóindulatot vagy az önmagunk védelmét egy-egy döntésünk megítélésekor. Kevesen vállalják fel, hogy érző emberek. Kevesen látják, hogy minél több elutasítást kapott az ember élete során, annál zárkózottabb lesz, és annál jobban fél érzelmeket megengedni magának.

 

Ezért azt gondolom, hogy a Nőnek Férfi kell. A Férfinek pedig Nő. De ehhez leginkább bizalom és döntés kell. Tudnom kell, hogy van, akinek fontos vagyok, aki vigyáz rám.

 

A mai világban ez egyre ritkábban van így. Idegenek létesítenek kapcsolatot idegenekkel, és szakítanak, mielőtt valamifajta kötődés, együttműködés, együtt haladás kialakulhatna közöttük. Mert így egyszerűbb. Rövidtávon mindenképpen.

 

Mígnem végül magunkra maradunk. Egyedül. (Tisztelet a kivételnek, aki egy „tökéletlenül csodálatos” kapcsolat mellett döntött.)

 

Lehet, néhány olvasónál kiverem a biztosítékot, de meglátásom szerint a szeretet döntés. A szerelem érzés, de a szeretet döntés. Dönthetek ma úgy, hogy szeretem a társamat. De ha egyszer így döntöttem, mert értéket látok benne, holnap már nem dönthetek úgy, hogy nem szeretem. Mert ezt a szív nem engedi.

 

„Mindenki a saját életének a kovácsa” - tartja a mondás. És igen, van, hogy másképp döntenék, de el kell fogadnom a másik ember döntését, és ezzel szemben pedig tehetetlen vagyok. Mindenkinek meg kell tapasztalnia az életet, hogy tudja, mi érték és mi nem. 

 

 INTIMPILLANAT - www.intimpillanat.hu 

Termékek igényes férfiaknak és nőknek!

 

És miért az a cím, hogy mi kell a nőnek, amikor igazából annak kéne lennie, hogy hogyan létezhet egyáltalán párkapcsolat a mai világban? Mert egyébként el se jutnál idáig az olvasásban. És mert a döntést elsőkörben a férfinek kell meghozni - szerintem. De egy ilyen döntés meghozatalára csak egy „igazi” halandó férfi képes és csak akkor, ha számára „igazi” halandó nőt talál maga mellé.

Másképp kifejezve: a dugáshoz punci és farok kell. Egy kapcsolathoz pedig tökös férfi kell, aki biztonságot nyújt. Leginkább érzelmileg és fizikailag. Az anyagi biztonság fontossága csak 3. helyen van. Mert, ha egy nő nem kapja meg az első kettőt, akkor hosszabb távon semmit sem fog adni. Elmegy, és a harmadikat megoldja egyedül, ahogy tudja.

A női hiszti kezelésére pedig a szeretetteljes, jó és alapos dugás mellé a legjobb módszer a vibrátor. Egy vibrátorral ugyanis kevesebb butaságot lehet csinálni, mint anélkül. Kész, pont.

 

 

 

Ha tetszett a poszt, ne hagyd ki a következőt sem!

Olvasd el ajánlott bejegyzéseinket is! Gondolatok szex, erotika, érzelem, párkapcsolatok vonatkozásában.

Webáruházunkat itt találod: www.intimpillanat.hu  Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!

Vibrátorokhoz kattints IDE. Pároknak még több izgalmas felnőtt játék ITT.

Kövess facebookon is: www.facebook.com/intimpillanat

A bejegyzés trackback címe:

https://keszpont.blog.hu/api/trackback/id/tr4512303861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása