Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

keszpont

szexi milf

szexi milf

Mit ne adjál Valentin-napra!

Avagy mit nem kérünk, és mit igen!

2017. február 09. - szeximilf

stockfresh_6708427_sexy-brunette-woman-in-lingerie-posing_sizes_71b23a.jpg

Hamarosan itt a szerelmesek ünnepe. A vélemények igen megosztóak a témában, sokan inkább a nyugati világ hype-jának tartják, ami feleslegesen terheli az embereket, és kevésbé élik meg lehetőségként. Pedig az elgondolás alapjaiban milyen szép, hogy legyen egy kiemelt nap, amikor kedvesünknek megmutatjuk, hogy érző emberek vagyunk, fontos nekünk a társasága, azaz szebb az élet vele, mint nélküle – és ezt az érzést explicit módon kifejezésre juttatjuk. Azok, akik ezt az ünnepnapot felesleges marketingeszköznek tekintik, általában azzal magyarázzák, hogy de hát egész évben lehetőségem van kimutatni szeretetemet párom felé. Ez így igaz. De tedd fel magadnak a kérdést, hány romantikus estét töltesz a pároddal együtt egy évben csak úgy, alkalomtól függetlenül?

A régi székely vicc is így hangzik:
„Öregasszony: - Szeretsz még?
Vénember: - Már egyszer mondtam, hogy igen. Majd szólok, ha valami változik.”
Végülis. Sajnos azonban nem véletlenül nő a szakítások és a válások száma évről évre. Ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon működni tudjon, értékelnünk és becsülnünk kell, hogy a másik ember megtisztel azzal, hogy idejét mellettünk tölti. És nem túl nagy energia befeketéssel ezt ki is mutathatjuk. Férfiak és nők egyaránt. Éreztessük a másikkal, hogy fontos a személye. Beszélgessünk, romantikázzunk – nehogy egyszer késő legyen.

Ezek után mi az, amivel NE állítsunk be Valentin-napon?

valentin_1.jpg
1. Amivel tavaly is. Lehet, te már nem emlékszel, de ő egészen biztosan fog. Úgyhogy ne! Légy szíves.
2. Annyi szál vágott rózsával, ahány éves / ahány éve együtt vagytok. - Gazdasági megfontolásból sem túl racionális döntés, a vágott virághalom ugyanis legjobb esetben is 5 nap múlva kókadtan díszeleg a nappaliban. A nő meg nem meri kidobni, nehogy úgy éld meg, hogy nem értékeli, amit kapott.
3. Szívecskés csoki, szívecskés szappan, szívecskés torta, képkeret – és hasonlók. Sablonos, elcsépelt. Ennyi.
4.„Boldog Valentin-napot!” szívecskével üzeneteket – meglehetősen személytelen. Ha fontos, akkor legyen fontos. Nehogy esetleg azt a választ kapd, hogy „köszi édesem, legalább nem csoportos üzenetben küldted".

valentin_2.jpg

5. Ne vegyél jegygyűrűt. Veszélyes dolog valamit csak azért tenni, mert romantikus.

6. Ne tegyél ígéreteket. Úgysem fogod tudni betartani, ő pedig emlékeztetni fog rá.

7. Ne küldj verset - főleg ne, ha te magad írtad. Kedves elképzelés, de mi van, ha nem tetszik neki? Tegyen úgy, mintha örülne?valentin_3.jpg

 

8. Olyan dolgot, amire egyébként is szüksége van, amit amúgy is megkap. Megöli a romantikát, még akkor is, ha esetleg nagyra értékeli, hogy figyeltél. A mosógép ugyanis háztartási gép, nem pedig ajándék. Készpont.

9. Kondibérlet? – Nagyon rossz ötlet! Enyhe célzás, hogy túlléptünk a 90/60/90 ideálon. 

+1: Semmit. – Semmit se tenni életed szerelméért Valentin-napon, a lehető legbántóbb dolog.
A valami még mindig jobb, mint a semmi. Mindenképp mutasd ki, hogy fontos neked. Ha meg vannak kötve kezeid esetleg pl. fizikai távolság miatt, akkor egy személyes és szeretettel teli üzenetnek jobban fog örülni, mint bármi másnak.

És hogy mit igen?

26308691231-2.jpg
Romantikát. Bármit, amivel kifejezed, hogy társad a legfontosabb és igazán értékes számodra. Valamit, ami elkerül a szürke hétköznapokon.
Különleges este elegáns étteremben vagy szórakozóhelyen.
Romantikus éjszaka egy titokzatos helyen.
Intim pillanatok, intim játékok!
A hölgyek viseljenek alkalomhoz illő gyönyörű fehérneműt és egy vadítóan szexi ruhát. Csillogjanak és tündököljenek, hogy a férfiak a büszkeségtől dagadva izgatottan várják az este fénypontját.
Ajándékozzunk egymásnak élményt, intimitást, szeretetet. Nevessünk és élvezzük egymás társaságát, mert lelkileg feltöltődve igazán jók az együttlétek.
Vedd kezedbe az irányítást, és készülj az estétekre saját fantáziád szerint. Így a Valentin-nap egy lehetőséggé válik, nem pedig kötelezettséggé.
Webshopunkat itt találod: www.intimpillanat.hu
Köszönjük, ha nálunk vásárolsz.
Kövess minket facebook-on: https://www.facebook.com/intimpillanat 

A bejegyzés trackback címe:

https://keszpont.blog.hu/api/trackback/id/tr8512239744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása